Groundcollege U10-U12

AC Horsens har gennem de seneste år haft stor succes med GroundCollege og har udviklet rigtig mange fodboldspillere.

I 2018 blev GroundCollege flyttet ud til samarbejdsklubberne, hvilket blev rigtig godt modtaget af klubber og spillere, og nu er AC Horsens klar til at gentage succesen for spillere, som spiller U7-U12 i AC Horsens’ samarbejdsklubber.

Børn udvikler sig teknisk bedst som fodboldspillere i alderen 7-12 år. Derfor tilbyder GroundCollege ekstra træning tidligt på eftermiddagen. Der vil være mulighed for at deltage en eller to gange om ugen, og det skal være et supplement til klubtræning, hvorfor træningen ikke er fysisk hård. Der vil være fokus på teknisk træning og en mod en-situationer, og der trænes i 75 minutter.

Træningen på GroundCollege varetages af AC Horsens’ ungdomstrænere, og de bliver suppleret af trænere fra samarbejdsklubberne.

4 klubber stiller kunstbane til rådighed til Gruondcollege

FC Horsens, mandag kl. 15.15-16.30

Hatting/Torsted tirsdag kl. 15.15-16.30

Stensballe, tirsdag kl. 15.15-16.30

Horsens Nord(Egebjerg), tirsdag kl. 15.15-16.30

Der vil være 1 træner pr. 10 spillere, så der sikres kvalitet i træningen

Som spiller på GroundCollege får man: Cirka 35 træningspas pr. sæson i sit nærmiljø, flot tøjpakke fra Hummel til en værdi af over 800 kroner, fodboldmæssig udvikling, gode oplevelser og nye venskaber.

Prisen er 2.750 kroner for en ugentlig træning pr. skoleår og ved køb af to træningspas er prisen 4.500 kroner. Tilmelding foregår via www.groundcollege.dk.

Tilmelding er gældende, når beløbet er blevet indbetalt. Har du brug for yderligere info, så er du velkommen til at kontakte Kristian Høeg på kh@achorsens.dk

Udgivet i Uncategorized.