Groundcollege logo

GroundCollege 2018/19

Så er vi klar til endnu en sæson med fodbold på GroundCollege, der er et tilbud for spillere, som spiller U9-U12 (årgang 2007-2010) i AC Horsens’ samarbejdsklubber.

Børn udvikler sig teknisk bedst som fodboldspillere i alderen 10-12 år. Derfor tilbyder GroundCollege ekstra træning tidligt på eftermiddagen. Der vil være mulighed for at deltage en eller to gange om ugen, og det skal være et supplement til klubtræning, hvorfor træningen ikke er fysisk hård. Der vil være fokus på teknisk træning og en mod en-situationer.

Indtil nu har træningen på Groundcollege foregået på CASA Arena Horsens, men AC Horsens har fået flere opfodringer fra klubberne i Insero Klubsamarbejdet, der gerne vil lægge græs til Groundcollege. Det er en rigtig god idé, for det er sundt for spillerne at blive i nærmiljøet, og der bliver trænet rigtig godt i samarbejdsklubberne.

Der trænes 75 minutter, og målmandstræningen har en varighed af 60 minutter. AC Horsens vil gerne rette en stor tak til de klubber, der har valgt at danne rammen om GroundCollege og målmandstræning. Læs mere om træningstider her.

Træningen på GroundCollege varetages af AC Horsens’ ungdomstrænere, og de bliver suppleret af trænere fra samarbejdsklubberne. Målmandstræning bliver varetaget af AC Horsens’ målmandstrænere.

Som spiller på GroundCollege får man: 35 træningspas pr. sæson i sit nærmiljø, flot tøjpakke fra Hummel til en værdi af over 1.000 kroner, sæsonkort til AC Horsens’ hjemmekampe (Nordtribunen), fodboldmæssig udvikling, nye venskaber, gode oplevelser og andre tilbud/fordele gennem AC Horsens.

Prisen er 2.750 kroner for en ugentlig træning pr. skoleår og ved køb af to træninger er prisen 4.500 kroner. Tilmelding foregår via www.groundcollege.dk. Sidste tilmeldingsfrist samt mulighed for at prøve tøjpakken til den kommende sæson er den 30. maj.

Tilmelding er gældende, når beløbet er blevet indbetalt.

AC Horsens inviterer til samarbejdsklubbernes dag onsdag den 18. april, når FC Nordsjælland kommer på besøg, og i den forbindelse er der mulighed for prøvetræning til GroundCollege for alle U8-U11-spillere. Prøvetræningen foregår fra klokken 15.30-16.45, og derefter er der et infomøde om GroundCollege, inden der er superligakamp klokken 18.00. Sidste frist for tilmelding til prøvetræning er tirsdag den 17. april og skal ske til event@achorsens.dk.

Har du brug for yderligere info, så er du velkommen til at kontakte Kristian Høeg på kh@achorsens.dk eller Michelle Adsbøl på event@achorsens.dk.

Udgivet i Uncategorized.